Main Logo

Flexibiliteit in aanloop naar je rijbewijs

De Geelse Rijschool wil naast kwalitatieve rijlessen in de eerste plaats een flexibele en klantgerichte rijschool zijn. 
Twee uurtjes extra rijlessen, last-minute een rijles boeken. Bij ons kan het allemaal. Kom langs, mail of bel ons. 
Wij spelen altijd kort op de bal.

De Geelse Rijschool leidde sinds de opstart in 1996 al vele honderden mensen op voor het behalen van een rijbewijs aan het examencentrum in Geel. Al onze cursisten mogen rekenen op:

Rijlessen door gebrevetteerde en enthousiaste instructeurs. Elke les eindigt met een persoonlijke evaluatie.

Naast een correcte basisopleiding, het aanleren van de wegcode en doorgedreven rijtraining hebben we voor jou heel wat examentips in petto. Met onze uitstekende terreinkennis verkennen we tot in de kleinste details de mogelijke examenroutes.

Zowel begeleiding voor theorie als praktijk. Voor elk rijbewijs (B, BE, C of CE) bieden we een totaalbegeleiding.

In sommige gevallen is het verplicht, in de andere gevallen krijg je altijd de optie op examenbegeleiding door onze rijinstructeur en met een voertuig van ons.

Je leert rijden in jonge Golf 8 dieselwagens. Onze lesvrachtwagen (MAN) is uitgerust met de modernste rijtechnologieën.

Scherpe prijzen. Al onze prijzen vind je helder en transparant op deze website. Onze prijs voor rijlessen wordt per uur berekend, zonder extra’s achteraf. Voor de eerste les rekenen we 25 euro dossierkosten aan.

Aan wie geven we rijles?

Al onze cursisten voeren hun praktisch rijexamen uit aan het examencentrum in Geel. Wij leiden klanten op uit de volledige Kempen: Geel, Herentals, Westerlo, Kasterlee, Mol, Balen, Dessel, Retie, Meerhout, Laakdal, Olen, … Iedereen is welkom. Ook studenten die in Geel op kot zitten, kunnen bij ons terecht.

Wij zijn dé rijschool voor al wie in het Examencentrum van Geel zijn rijbewijs voor auto of vrachtwagen wilt behalen. Onze cursisten komen naast Geel uit Mol, Westerlo, Olen, Meerhout, Herentals, Balen, Kasterlee, Olen,… 

Wij geven onze praktische rijlessen in Geel, Herentals, Oevel en Olen, dé locaties waar het praktische examen plaats vindt.

een bewuste creatie van aroma